MAANANTAI:

Klo 00-06 MUSARADIO MAJAVA
Radio Majavan toimittamaton musiikki-iloittelu.

Klo 06-09 BEAVERIN PÄIVÄKAHVIT
Beaverin päiväkahveissa pureudutaan yleensä päivän polttaviin aiheisiin. Päivän päättävät toimittajat joina toimivat mm. Jussi Lampi, Mikko Juhani Hoo, Mikko Juhani Vee joskus myös Juha Petteri Tee, Teemu Juho See. Ohjelma on uusinta viime viikon maanantailta.

Klo 09-11 FAIJAN JA POJAN KARANTEENIKEITTIÖ
Karanteenikeittiö on kodin sydän. Aimo Lindgren ja poikansa Lukke heittävät rentoa läppää elämästä, safkasta, juomista ja nautinnoista. Puhetta ajankohtaisista aiheista mielenkiintoisten vieraiden kera. Ohjelma on uusinta viime keskiviikolta.

Klo 11-12 MUSARADIO MAJAVA
Radio Majavan toimittamaton musiikki-iloittelu.

Klo 12-15 BEAVERIN PÄIVÄKAHVIT
Beaverin päiväkahveissa pureudutaan yleensä päivän polttaviin aiheisiin. Päivän päättävät toimittajat joina toimivat mm. Jussi Lampi, Mikko Juhani Hoo, Mikko Juhani Vee joskus myös Juha Petteri Tee, Teemu Juho See.

Klo 15-17 TUURIJUOPOT VELJEKSET TARVONEN
Alkoholia, alkoholiasiaa, alkoholipolitiikkaa. Puolesta, ei vastaan. Tarinoita, faktoja, alkoholin käyttöä ilossa, surussa ja arjessa. Musiikkia asian ympäriltä. Studiossa Juha ja Jyrki Tarvonen.

Klo 17-19 KATSO MITÄ KISSA RAAHASI SISÄÄN
Jos (ja kun?) kasarihevi kiinnostaa, Radio Majavassa tarjolla turhaa ja tärkeää dataa aikakauden videoista, biiseistä, tyypeistä ja kaiken päälle nippeliä sekä yleistä rönsyilyä. Balladejakin. Studiossa Pekka Hara ja Harri Niemi – tietenkin.

Klo 19-21 ROUDARILLA ON “ASIAA”
Puhetta tien päältä, sen vierestä ja aiheen ohi.
Illan isäntinä Temi Kinnunen ja Viltsu Haapala sekä erikoisurheilutoimittaja Jukka Nykänen.

Klo 21-06 MUSARADIO MAJAVA
Radio Majavan toimittamaton musiikki-iloittelu.