PERJANTAI:

Klo 00-06 MUSARADIO MAJAVA
Radio Majavan toimittamaton musiikki-iloittelu.

Klo 06-09 BEAVERIN PÄIVÄKAHVIT
Beaverin päiväkahveissa pureudutaan yleensä päivän polttaviin aiheisiin. Päivän päättävät toimittajat joina toimivat mm. Jussi Lampi, Mikko Juhani Hoo, Mikko Juhani Vee joskus myös Juha Petteri Tee, Teemu Juho See. Ohjelma on uusinta viime viikon perjantailta.

Klo09-11 TUURIJUOPOT VELJEKSET TARVONEN
Alkoholia, alkoholiasiaa, alkoholipolitiikkaa. Puolesta, ei vastaan. Tarinoita, faktoja, alkoholin käyttöä ilossa, surussa ja arjessa. Musiikkia asian ympäriltä. Studiossa Juha ja Jyrki Tarvonen. Ohjelma on uusinta viime maanantailta.

Klo 11-12 MUSARADIO MAJAVA
Radio Majavan toimittamaton musiikki-iloittelu.

Klo 12-15 BEAVERIN PÄIVÄKAHVIT
Beaverin päiväkahveissa pureudutaan yleensä päivän polttaviin aiheisiin. Päivän päättävät toimittajat joina toimivat mm. Jussi Lampi, Mikko Juhani Hoo, Mikko Juhani Vee joskus myös Juha Petteri Tee, Teemu Juho See.

Klo 15-17 KAUPUNKIKALJAT
Kaksi tuntia juttelua ja musiikkia oluen äärellä. Aiheina stadi, maailman menot ja kaupunkitarinat. Esittelyssä viikon bisset ja viikonlopun vinkit. Vetäjänä Aniko Lehtinen, joka rakastaa stadia, bisseä, kahvia ja ravintoloita.

Klo 17-19 MARZI & TUME – TÄNÄÄN ON SE ILTA!
Markus “Marzi” Nyman ja Tuomas “Tume” Uusitalo. Musaa ja todennäköisesti hyvin levotonta jutustelua ja naurua.

Klo 19-22 FRIDAY NIGHT IN KALLIO
Vaihtuvat teemat vaihtuvine vetäjineen. Suorassa lähetyksessä Kallion Porthaninkadulta myös livemusaa.

Klo 22-00 TOMPAN YÖRADIO
Lähetyksessä biisejä roudarin jatko-DJ -uralta keikkabussien ja takahuoneiden uumenista sekä live-speciaaleja suoraan Dead Pines Studiolta.

Klo 00-06 MUSARADIO MAJAVA
Radio Majavan toimittamaton musiikki-iloittelu.