SUNNUNTAIN EPISTOLA:

Klo 00-06 MUSARADIO MAJAVA
Radio Majavan toimittamaton musiikki-iloittelu.

Klo 06-08 JYTÄKESÄ GO-GO
Koronaviruksen johdosta toukokuulta syyskuulle siirretyn festarin oma ohjelma. Luvassa festareilla esiintyvien artistien haastatteluja ja musiikkia. Studiossa Arttu Patolahti ja Mikko Hultman. Ohjelma on uusinta viime tiistailta.

Klo 08-11 FRIDAY NIGHT IN KALLIO
Vaihtuvat teemat vaihtuvine vetäjineen. Suorassa lähetyksessä Kallion Porthaninkadulta myös livemusaa. Ohjelma on uusinta edellisviikon perjantailta.

Klo 11-13 RAIKKU & FRIIKKU
Kun ajat kovenevat, nostavat karavaanarit ankkurinsa maasta ja siirtyvät baanalle kokeilemaan rajojaan. Rääpäle ja Tonto soittavat mitä haluavat, ainakin rokkia, bluegrassia ja kantria. Ei herkille eikä vapaamielisille. Ohjelma on uusinta viime tiistailta.

Klo 13-16 FATTYN LUNGI BRUNSSI
Sunnuntai-iltapäivän iisiä jamittelua eri genrejen parissa ja niistä turhaa stressiä ottamatta. Keitä sumpit, valmista brunssi ja istu pöytään. DJ Lord Fatty huolehtii svengistä!

Klo 16-17 DARRAVISA
Majava Baarin legendaarinen Darravisa, nyt uudistettuna ja tuntiin puristettuna. Tietäjät tietää.

Klo 17-19 MITÄ KEKKONEN TEKISI?
Kokenut ajankohtaistoimittaja Jari Mäkäräinen panee päreiksi politiikan viikon ja antaa paremmat vastaukset kekkoshengessä!

Klo 19-21 ELEFANTTIRADIO
Tomun laskeuduttua tanssitantereille Funky Amigos Dj:t Magic Sam & Funky Ville saapuvat Radio Majavan aalloille tarjoamaan rytmimusiikkirisottoaan sunnuntai-illan iloksi. Tavataan taajuuksilla.

Klo 21-06 MUSARADIO MAJAVA
Radio Majavan toimittamaton musiikki-iloittelu.