TIISTAI:

Klo 00-06 MUSARADIO MAJAVA
Radio Majavan toimittamaton musiikki-iloittelu.

Klo 06-09 BEAVERIN PÄIVÄKAHVIT
Beaverin päiväkahveissa pureudutaan yleensä päivän polttaviin aiheisiin. Päivän päättävät toimittajat joina toimivat mm. Jussi Lampi, Mikko Juhani Hoo, Mikko Juhani Vee joskus myös Juha Petteri Tee, Teemu Juho See. Ohjelma on uusinta viime viikon tiistailta.

Klo 09-11 MITÄ KEKKONEN TEKISI?
Kokenut ajankohtaistoimittaja Jari Mäkäräinen panee päreiksi politiikan viikon ja antaa paremmat vastaukset kekkoshengessä! Ohjelma on uusinta viime sunnuntailta.

Klo 11-12 MUSARADIO MAJAVA
Radio Majavan toimittamaton musiikki-iloittelu.

Klo 12-15 BEAVERIN PÄIVÄKAHVIT
Beaverin päiväkahveissa pureudutaan yleensä päivän polttaviin aiheisiin. Päivän päättävät toimittajat joina toimivat mm. Jussi Lampi, Mikko Juhani Hoo, Mikko Juhani Vee joskus myös Juha Petteri Tee, Teemu Juho See.

Klo 15-17 TAPAHTUMIEN SUPERSANKARIT
Ohjelma nostaa esiin tapahtumateollisuuden supersankarit, joiden työ on saada muut loistamaan erilaisissa tapahtumissa. Aiheesta puhumassa ohjelman vetäjä Juho Hiidenmaa vieraanaan alan rautaisia ammattilaisia.

Klo 17-19 REISSURADIO
Aniko Lehtisen uusi ohjelma! Reissua ympäri Suomen ja kaikenlaisia paikallisia toimijoita, asioita ja ihmetyksiä.

Klo 19-21 RAIKKU & FRIIKKU
Kun ajat kovenevat, nostavat karavaanarit ankkurinsa maasta ja siirtyvät baanalle kokeilemaan rajojaan. Rääpäle ja Tonto soittavat mitä haluavat, ainakin rokkia, bluegrassia ja kantria. Ei herkille eikä vapaamielisille.

Klo 21-06 MUSARADIO MAJAVA
Radio Majavan toimittamaton musiikki-iloittelu.